2014 Irresistible Terrace

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3EHow+can+you+increase+on+a+setting+that+is+currently+darned+great%3F+In+the+case+of+the+Stewart+residence%2C+which+boasted+an+existing+slate+terrace+in+a+cozy+back+yard%2C+Huettl+Landscape+Architecture+answers+that+query+beautifully%21+That+terrace%2C+currently+in+location+amongst+native+oaks%2C+was+retrofitted+with+an+element+that%E2%80%99s+a+great+crowd-pleaser%3A+water.+Among+big%2C+generously+proportioned+square+stepping+stones%2C+the+water+ponds+and+flows+surrounded+by+%E2%80%9Cwaterfalls%E2%80%9D+of+native+grasses+that+flow+gently+in+the+bre

Advertisements

Cover-Worthy Redo by CCS Architecture Haus Martin

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3EWhen+a+single+man+wanted+to+update+his+house+in+San+Francisco%E2%80%99s+Buena+Vista+Park+District+%E2%80%94+retaining+the+identical+footprint+and+quantity+of+stories+%E2%80%94+he+consulted+CCS+Architecture.+Intent+on+keeping+exceptional+views+of+the+park+to+the+east+and+the+ocean+to+the+west%2C+he+also+didn%E2%80%99t+want+to+unduly+upset+the+character+of+the+neighborhood.+This+was+a+bit+of+a+challenge%2C+as+his+former+residence+was+wedged+among+a+Victorian+and+a+1920s+Craftsman-style+mansion%21+Initial%2C+the+old+home+was+demolished+then%2C+a+2

Minimal Footprint with,Maximum Fun Aptos Retreat by CCS Architecture

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3EIf+anybody+requirements+a+retreat%2C+it+is+most+likely+a+couple+with+6+children%21+And+this+residence+not+far+from+the+beach+town+of+Aptos%2C+California%2C+fits+the+bill%2C+as+created+by+CCS+Architecture.+Located+on+a+20-acre+website+in+the+Santa+Cruz+Mountains%2C+it+is+a+casual%2C+rustic+setting+that+has+each+ocean+and+mountain+views.+What+did+the+household+want+out+of+this+retreat%3F+Space+for+partying%2C+cooking%2C+tanning%2C+swimming%2C+archery%2C+horseshoes%2C+gardening%2C+and+wood-splitting.+%28Who+wouldn%E2%80%99t+want+space+for+wood-splitti

Award-Winning Garden

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3EThe+owners+of+this+splendid+yard+in+Walnut+Creek%2C+California%2C+wanted+an+inviting+space+for+outdoor+living+and+entertaining+that+is+when+they+consulted+Huettl+Landscape+Architecture+to+see+to+the+details+%E2%80%94+and+these+have+been+several.+After+arranging+the+water+function+and+cascade%2C+the+architects+developed+the+layout+about+a+linear+wood+deck+that+runs+like+a+%E2%80%9Cspine%E2%80%9D+from+the+spa+area+of+the+yard%2C+across+the+water%2C+and+to+a+fireplace+and+patio+covered+with+a+trellis.+A+variety+of+%E2%80%9Crooms%E2%80%9D+emerge+from+thi

A Garden Pearl in Pebble Beach with Zeterre Landscape Architecture

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3EBack+in+2009%2C+this+3-acre+house+that+overlooks+Stillwater+Cove+and+Carmel+Highlands+in+Pebble+Beach%2C+CA%2C+was+treated+to+a+%E2%80%9Credo%E2%80%9D+by+Zeterre+Landscape+Architecture+preparatory+to+the+house+also+being+remodeled.+Now+it+forms+a+really+elegant+%E2%80%9Cnest%E2%80%9D+for+the+stately+French-inspired+property%2C+as+both+garden+and+home+have+grown+with+each+other+into+a+wonderfully+colorful+complete.+The+view+of+the+residence+itself%2C+from+the+manicured+lawn%2C+is+breathtaking+%E2%80%94+with+graceful+twin+staircases+winding+up+to+a+compl

Danville Back Yard, Improved, by Huettl Landscape Architecture

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3EWhat+do+you+do+when+you+have+got+some+very+good+elements+in+a+crowded+back+yard+%E2%80%94+factors+you+are+fine+with+keeping+%E2%80%94+but+you+nevertheless+want+to+open+it+up+with+out+tearing+everything+out%3F+You+call+experts+like+Huettl+Landscape+Architecture+to+balance+the+old+and+the+new%2C+as+they+did+with+this+back+yard+in+Danville%2C+California.+Maintaining+existing+pool+decking%2C+they+added+flagstone+terraces+and+some+new+masonry+walls+this+delineated+back+yard+%E2%80%9Cro

Matsuki Residence by HEAD Architecture and Design

The challenge: with a restricted price range and on a brief time schedule, combine two apartments into 1 space for a household. The answer? This residence design and style for the Matsuki family members from HEAD Architecture and Style. Now, there’s an open program and versatile spaces that can be altered to fit the family…