Mishima House una casa que conquista

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3ELa+optimizaci%C3%B3n+de+espacios+interiores%2C+el+uso+de+la+luz+natural+y+la+fusi%C3%B3n+de+distintas+%C3%A1reas+respetando+la+privacidad+han+sido+los+tres+ejes+b%C3%A1sicos+para+el+dise%C3%B1o+de+esta+casa%2C+%3Cstrong%3E%E2%80%9CMishima+House%E2%80%9D%3C%2Fstrong%3E.+Se+trata+de+un+%3Cstrong%3Eloft%3C%2Fstrong%3E+ampl%C3%ADsimo%2C+constituido+por+tres+plantas+y+dise%C3%B1ado+como+residencia+familiar+dentro+de+un+c%C3%A9ntrico+barrio+de+Tokio.+El+estudio+encargado+de+idear+esta+genialidad+ha+sido+%3Cem%3EKeiji+Ashizawa+Design%3C%2Fem%3E.%3C%2Fp%3E%0A%3Cp%3E%3Ca+href%3D%22%22+title%3D%22%22%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cimg+class%3D%22align

the Green Bowman Home by Cornerstone Architects House Recycled:

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3EYou+say+you%E2%80%99d+love+to+tear+down+the+residence+you+have+and+update+it+%E2%80%94+without+wasting+all+the+old+material%3F+That+is+what+this+Tarrytown+owner+accomplished%2C+with+a+little+help+from+%3C%2Fspan%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3ECornerstone+Architects%3C%2Fspan%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3E.+With+an+aim+in+thoughts+of+LEED-centered+principles+in+the+design%2C+and+a+fervent+want+to+put+together+a+sustainable+house%2C

Bi-Level Outdoor Space

%3C%21–+google_ad_section_start+–%3E%0D%0A%3Cp%3E%3C%21–+Quick+Adsense+WordPress+Plugin%3A+http%3A%2F%2Fquicksense.net%2F+–%3E%3C%2Fp%3E%0A%3Cdiv+style%3D%22float%3Anone%3Bmargin%3A10px+0+10px+0%3Btext-align%3Acenter%3B%22%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%3E%3C%21–%0Agoogle_ad_client+%3D+%22ca-pub-3097708767677848%22%3B%0A%2F%2A+300%26%2342%3B600+%2A%2F%0Agoogle_ad_slot+%3D+%228659869417%22%3B%0Agoogle_ad_width+%3D+300%3B%0Agoogle_ad_height+%3D+600%3B%0A%2F%2F–%3E%0A%3C%2Fscript%3E%3Cbr+%2F%3E%0A%3Cscript+type%3D%22text%2Fjavascript%22%0Asrc%3D%22http%3A%2F%2Fpagead2.googlesyndication.com%2Fpagead%2Fshow_ads.js%22%3E%0A%3C%2Fscript%3E%0A%3C%2Fdiv%3E%0A%3Cp%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3EA+raised+back+yard+can+sometimes+prove+problematic+for+home+owners+sloping+surfaces+or+abrupt+height+differences+can+make+remodeling+or+renovation+a+bit+tricky.+With+this+current+Kew+house%2C+Melbourne+firm+%3C%2Fspan%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3ENic+Owen+Architects%3C%2Fspan%3E%3Cspan+style%3D%22line-height%3A+1.714285714%3B+font-size%3A+1rem%3B%22%3E+solved+the+situation+by+playing+up+and+emphasizing+the+variations+in+elevation+amongst+the+principal+prope

The Invisible Garden House

Would you like to be summer forever? Who does not! Especially if we were always on vacation! Well, if this is impossible, thanks to a project of Simon Hjermind Jensen is possible to extend the feeling you get during this time of year in your own home. This is The Invisible Garden House , a kind of home for the garden with…